Актьорът Димо Алексиев показа половинката си Анджела. От няколко години екранният д-р

...
Актьорът Димо Алексиев показа половинката си Анджела. От няколко години екранният д-р
Коментари Харесай

Фатална арменка открадна от жена му звездата от „Откраднат живот“! Димо Алексиев я държи далеч от хорските очи

Актьорът  Димо Алексиев сподели половинката си Анджела.  От няколко години екранният доктор Генадиев от „ Откраднат живот ” е бясно влюбен в арменска фотографка, само че двамата странят от публичния живот.

Двойката бе хваната от папараци пред столична бензиностанция, откъдето си потеглиха с огромен виолетов куфар. Според някои догатки двамата са спечелили в игра със събиране на точки, а куфарът е подаръкът за тях, написа „ България през днешния ден ”.

Алексиев пристигна в компанията на фотографката Анджела, която е с арменски корени. Впечатление направи дребния, непретенциозен автомобил, който артистът караше и в който едвам съумя да побере и новия си подарък.

Въпреки че е измежду най-желаните посетители за разнообразни събития и един от най-популярните артисти у нас, Димо Алексиев избира да стои надалеч от прожекторите.  Той пази в загадка и персоналния си живот, изключително след раздялата с някогашната си жена Ани.

Двамата имаха дъщеричка, само че се разделиха, откакто той се събра с актуалната си половинка. Алексиев много години преследваше хубавицата, с която даже бяха в един курс в НАТФИЗ.

Едва в четвърти курс артистът най-сетне съумя да задържи вниманието й, само че откакто се роди щерка им, връзките сред звездата от „ Седем часа разлика ” и половинката му се охладиха, а скоро по-късно той срещна красивата Анжела.

„ Не съм женен и това си е моя работа къде съм, с кого съм и какво върша. Да, правилно е, с Ана сме към този момент единствено в креативен и другарски връзки, само че не считам, че това ви вълнува ”, изясни преди време артистът.

Близки до двойката разкриват, че двамата с Анжела не престават да се гледат влюбено и да се държат като млади гаджета, въпреки да са дружно от 2 години. Той продължава да я обгрижва и да извършва всяко нейно предпочитание, защото бил доста влюбен, а и секси брюнетката му завъртяла главата.

Арменката също се усеща доста добре с него и няма никакво желание да се разделят. Анжела дори е съумяла да се сближи с щерка му Лора , с което укрепила още повече позициите си в сърцето му.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР